logo
 

Fisichella testte F-duct

02 mei 2010 — De Italiaanse Ferrari-rijder Giancarlo Fisichella testte op zaterdag een verfijnde versie van het F-duct dat men weldra in de F10 wil integreren.

Op zaterdag besloot men bij Ferrari een verfijnde versie van het zogenaamde F-duct op de proef te stellen. Testrijder Giancarlo Fisichella en Ferrari opteerden voor het circuit van Vairano, waar het meteen het volledige aerodynamische pakket voor Barcelona onder de loep nam. Geweten is dat de spiegels van een F1-wagen vanaf komende wedstrijd zich niet meer op de sidepods mogen bevinden en ook op dit punt wilde men bij Ferrari enige data vergaren. Fernando Alonso is uiteraard een van de weinigen die de bewuste data zal hebben mogen inkijken. De Spanjaard verwacht een grote stap voorwaarts.

“Red Bull is sterker tijdens de kwalificatie en hebben veel snelheid, maar in de race kunnen wij wel veel terrein goedmaken. McLaren mag dan wel snel een auto kunnen doorontwikkelen, maar bij ons wordt er eveneens niet gelachen.”, zo verklaarde Alonso tegenover de Spaanse krant Corriere della Sera.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België