Force India geeft fans de kans om hoofdkwartier te bezoeken

08 februari 2017 — Het Force India F1-team biedt F1-fans de unieke kans om een bezoek te brengen aan haar hoofdkwartier en een rondleiding te krijgen.


Force India liet gisteren via haar website weten dat fans een rondleiding in haar hoofdkwartier kunnen reserveren. Tijdens de rondleiding van ongeveer negentig minuten krijg je heel wat zaken te zien waarbij fans normaal niet eens in de buurt kunnen komen.

“Het openen van de deuren van ons erg geheim hoofdkwartier brengt de fans naar het hart van onze basis in Silverstone, vlakbij het circuit van Silverstone. Ontdek waar de VJM10 ontworpen en gebouwd wordt. Tijdens een rondleiding zal je al de fases van het ontwikkelingsproces zien, waaronder ook de designafdeling, die normaal erg geheim wordt gehouden.”

Force India laat ook nog weten dat er een fotomoment met een F1-bolide wordt voorzien alsook een goodiebag. De renstal kan echter niet garanderen dat de meest recente F1-bolide tijdens het bezoek te zien is aangezien er op het moment van het bezoek er mogelijk mee getest of geracet wordt.

Op onderstaande data kan er de komende drie maanden een rondleiding aangevraagd worden:
Vrijdag 24 februari, vrijdag 3 maart, vrijdag 10 maart, donderdag 23 maart, vrijdag 31 maart, donderdag 6 april, donderdag 13 april, vrijdag 21 april en donderdag 27 april.

Een aanvraag voor een rondleiding kan aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar Rachel Moroney ().

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België