logo
 

Force India: “Hulkenberg mag vertrekken indien hij een mooie aanbieding krijgt”

06 januari 2016 — Force India zou Nico Hulkenberg niet in de weg staan indien de Duitser van een topteam een mooie aanbieding krijgt.


Hulkenberg werd het voorbije jaar meermaals gelinkt aan een eventuele overstap naar een topteam. Hulkenberg zijn naam viel onder meer als mogelijke vervanger van Kimi Raikkonen in 2016. De Fin werd echter opnieuw bevestigd bij Ferrari en Hulkenberg kreeg een nieuw contract van twee jaar bij Force India.

Toch hoeft een contractverlenging van twee jaar volgens Force India niet te betekenen dat de Duitser eventueel eind 2016 niet weg kan bij de renstal.

“Het draaide allemaal rond continuïteit toen we Nico een nieuw contract voor twee jaar gaven. We wensten het team bij elkaar te houden dat nu overduidelijk succesvol is,” aldus teambaas Bob Fernley tegenover Autosport. “Betekent dat echter dat indien er een aanbod komt van een topteam dat kampioenschappen kan winnen, dat we een vertrek dan niet in overweging nemen?”

“Ik ben er zeker van dat Vijay Mallya dezelfde wijsheid in acht zal nemen als bij de beslissing om Nico te laten deelnemen aan de 24u van Le Mans,” besluit Fernley.

De kans bestaat dus dat Hulkenberg eventueel eind 2016 alsnog de overstap naar een topteam kan maken. Misschien zien we Hulkenberg dan in 2017 als teamgenoot van Sebastian Vettel ...

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België