logo
 

“Force India maakt weldra overeenkomst met Nico Hulkenberg bekend”

24 november 2013 — Volgens het Duitse 'Auto Motor und Sport' zou Nico Hulkenberg een overeenkomst hebben met Force India.

image
Nico Hulkenberg leek lange tijd op weg naar Lotus om daar de vervanger van de vertrekkende Kimi Raikkonen te worden. De voorbije dagen werd echter duidelijk dat een overeenkomst tussen de Duister en Lotus niet zo zeker meer was als aanvankelijk gedacht. Vooral de beweringen van Kimi Raikkonen dat hij dit seizoen nog geen euro betaald werd alsook de aanhoudende financiële problemen bij Lotus zouden een overeenkomst tussen Hulkenberg en Lotus in de weg gestaan hebben.

Hulkenberg, die momenteel voor Sauber rijdt, lijkt nu definitief op weg te zijn naar Force India. Daarmee zou de Duitser terugkeren naar de renstal waarvoor hij ook in 2012 reeds reed en waarbij hij in 2011 reserverijder en testrijder was.

Volgens ‘Auto Motor und Sport’ heeft Nico Hulkenberg een overeenkomst getekend bij Force India voor 2014 met daarbij horende opties. Dit zou ervoor moeten zorgen dat Nico Hulkenberg eventueel de overstap naar Ferrari zou kunnen maken indien daar bijvoorbeeld in 2015 een zitje vrij zou komen.

‘Auto Motor und Sport’ verwacht dat de bekendmaking van de overeenkomst eerstdaags zal gebeuren, maar ze zou ook kort na de GP van BrazilIë kunnen volgen. Voorlopig is er echter nog niets officieel en zullen we dus nog even moeten wachten ...

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België