logo
 

Force India wil Renault verslaan

26 september 2011 — Force India reed een uitstekende wedstrijd in Singapore en dat scherpt de ambities duidelijk aan ...

image

Paul di Resta en Adrian Sutil hebben een uitstekende GP van Singapore achter de rug en finishten als zesde en achtste.  Tijdens de race waren beide rijders erg competitief en dat doet Paul di Resta dromen van een vijfde plaats bij de constructeurs. Daarvoor zal het wel Renault moeten verslaan, dat momenteel 22 punten voorsprong heeft.

“Het is een moeilijke taak maar niet helemaal onhaalbaar als je kijkt naar dit raceweekend. Als je naar Monza kijkt is het onhaalbaar,” zegt di Resta.

En daar heeft Paul di Resta het bij het rechte eind want het was op voorhand geweten dat Renault in Singapore niet competitief zou zijn. Net als in Monaco past de R31 niet echt bij een stratencircuit zoals dat van Singapore.

Force India kon in Singapore over heel wat updates beschikken en dat is mee de verklaring waarom het team opnieuw een stuk competitiever was.

“We waren in het ongewisse over hoe onze competitiviteit zou zijn tijdens de race. We kwamen hier met een nieuw pakket aan updates alsook enkele andere zaken die ervoor moesten zorgen dat onze racesnelheid beter zou zijn en dat was ook het geval.”

Bemoedigende resultaten dus voor Force India en het wil tot de laatste race strijden voor de vijfde plaats bij de constructeurs.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België