logo
 

Force India zet alles in op zesde plaats

22 september 2011 — De renstal Force India wil alles in het werk stellen om dit seizoen zesde te eindigen in de wk-stand bij de constructeurs.

image

Van bij het begin van het seizoen was de zesde plaats de doelstelling maar het seizoen startte niet goed voor Force India. Vanaf de GP van Spanje kwam daar echter verandering in. De renstal introduceerde een ander aerodynamisch pakket en de resultaten verbeterden stelselmatig.

De strijd om de zesde plaats is echter nog niet gestreden. Vooral Sauber kon profiteren van de steken die Force India liet vallen. Sauber staat momenteel maar één punt achter op Force India en ook Toro Rosso ligt te azen op de zesde plaats. Toro Rosso staat immers op maar zeven punten van Force India.

“Vorig seizoen streed het team een gans seizoen voor de zesde plaats en verloren we die uiteindelijk met één punt,” zei di Resta tegenover Autosport. “Het zou erg pijnlijk zijn indien dit opnieuw zou gebeuren.”

“Nu jaagden wij op de anderen en we staan nu voor Sauber en Toro Rosso. We toonden in Monza dat we competitief zijn, al was Sauber er erg snel tot de wagens moesten opgeven. We weten dat het een strijd tot het einde zal zijn”.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België