Formule 1 Jaarspel 2019: Minimaal 6.000 Euro aan prijzen!


Half maart nadert en dus mogen de Formule 1-motoren weer gestart worden. In Australië vindt de eerste Grand Prix van dit jaar plaats en de voortekenen zijn veelbelovend voor wie van spanning houdt.

Het lijkt erop dat Lewis Hamilton een zware opgave gaat krijgen om zijn zesde wereldtitel binnen te halen. Ferrari oogde sterk tijdens de testdagen en ook de door Honda aangedreven Red Bull lijkt een stuk dichterbij te staan dan een jaar geleden.

Het volgen van het Formule 1-seizoen wordt nog een stuk spannender met een eigen Fantasy-team. Wie denk jij dat wereldkampioen wordt? Toch Lewis Hamilton, Sebastian Vettel of is het al tijd voor Max Verstappen? Selecteer zes coureurs en drie teams voor het hele seizoen en ding mee naar de eerste prijs van 1.000 euro! 

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

De coureurs en F1 teams kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de constructeurs voor bonuspunten.

In totaal staan er eenentwintig wedstrijden op de kalender met het slotstuk in Abu Dhabi op 01 december. De deelnemer die na de Grand Prix van Abu Dhabi bovenaan staat, wint het spel en minimaal 1.000 euro!  

Daarnaast heeft Zweeler voor elke Grand Prix een kwalificatie- en racespel en kun je je kwalificeren voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Deze heeft een eerste prijs van 2.500 euro! Het belooft dus een mooi Formule 1-jaar te worden.

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België