logo
 

Formule 1 Jaarspel 2020: Minimaal 6.000 Euro aan prijzen!


Zonder grote reglementswijzigingen voor 2020 belooft het een zeer spannend Formule 1-seizoen te worden. Uiteraard is Lewis Hamilton met zijn Mercedes de grote favoriet, maar Red Bull kan met Max Verstappen een serieuze bedreiging gaan vormen. Bovendien keert de GP van Nederland na 35 jaar terug op de kalender. Genoeg ingrediënten voor de Belgische Formule 1-fan om er eens goed voor te gaan zitten.

En dat wordt nog spannender met een eigen Fantasy-team. Zweeler heeft de Fantasy Formula 1 2020 (start op zondag 15 maart 2020 om 6:10 uur met de Grand Prix van Australië) met 6.000 euro aan prijzen en een hoofdprijs van 1.000 euro! Kies zes coureurs en drie teams binnen het budget en leun de rest van het jaar achterover. Bij Zweeler geen wissels of voorspellingen per Grand Prix! 

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

De coureurs en F1 teams kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de constructeurs voor bonuspunten. In totaal staan er tweeëntwintig wedstrijden op de kalender met het slotstuk in Abu Dhabi op 29 November. De deelnemer die na de Grand Prix van Abu Dhabi bovenaan staat, wint het spel en minimaal 1.000 euro!  

Daarnaast heeft Zweeler voor elke Grand Prix een kwalificatie- en racespel en kun je je kwalificeren voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Deze heeft een eerste prijs van 2.500 euro! Het belooft dus een mooi Formule 1-jaar te worden.

Foto: Zweeler

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België