Gary Hartstein tempert positivisme rond Schumacher

14 juli 2014 — Gary Hartstein probeert opnieuw het optimisme rond de gezondheidstoestand van Michael Schumacher wat te temperen. image

Vorige week had Schumacher’s echtgenote, Corinna, aan een Duits vrouwenblad laten weten dat de toestand van Michael Schumacher verbetert, traag, maar toch in de goede richting. Voormalig F1-dokter Gary Hartstein waarschuwt echter voor te veel positivisme.

“Jammer genoeg denk ik niet dat de toestand van Schumacher zo goed is als iedereen hoopt. Het kan wel goed zijn dat Corinna op de één of andere manier contact met hem kan maken, maar alles wat verder dan dat zou gaan, zou wel een mirakel betekenen.” aldus een ietwat pessimistisch klinkende Hartstein.

Schumacher verblijft sinds half juni in een revalidatiekliniek in Lausanne, nadat hij in het Franse Grenoble zes maand in coma had gelegen na een verschrikkelijk skiongeval eind december vorig jaar. Gary Hartstein, die tevens een goede vriend is van de familie Schumacher, uitte al regelmatig weinig hoopvolle signalen over het eventuele herstel van de zevenvoudige wereldkampioen.

Vinden jullie de uitspraken van dokter Hartstein te pessimistisch, of zal hij het uiteindelijk toch bij het rechte eind hebben? Geef ons gerust jullie mening op de Facebook-pagina van F1Journaal.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België