logo
 

Geen favoriet bij Red Bull

01 september 2012 — Red Bull laat beide coureurs, Mark Webber en Sebastian Vettel strijden voor de kampioenstitel. Desondanks dat ze daarmee waardevolle punten van elkaar af kunnen pakken. Teambaas Cristian Horner wil dat de taferelen uit 2010 niet weer worden herhaald, toen was er onenigheid tussen de twee coureurs.

“De twee rijders hebben de laatste jaren veel samen gedaan, hun respect naar elkaar toe is daarmee gegroeid.” vertelt teambaas Horner.

“Beide rijders presteren erg goed, dus ik geloof dat het goed is dat twee rijders elkaar naar de limiet pushen.” “We geven de twee rijders dezelfde kansen en het komt er op neer hoe ze presteren op de baan.”

“De druk is van onze rijders af, zij zijn degene die op jacht gaan naar het kampioenschap en niet andersom. Ze hebben in de laatste negen races niets te verliezen.”

Terugkijkend op de eerste helft van het seizoen denkt dat Horner dat het een interessante eerste helft is geweest. “Als je kijkt naar de nieuwe regels die deze winter werden opgelegd denk ik dat we daar goed mee om zijn gegaan.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België