logo
 

Geen tv-beelden van Marussia tijdens eerste F1-race?

07 maart 2013 — Een op het eerste zicht misschien vreemde titel, maar toch bestaat er een erg kleine kans dat we geen Marussia-bolides in beeld te zien krijgen.

image
Binnen een dikke week worden de eerste oefensessies van de GP van Australië verreden, maar tot op vandaag heeft Marussia nog steeds geen akkoord met houder van de commerciële rechten van de Formule 1. Anders gezegd, er is nog geen akkoord tussen Marussia en Bernie Ecclestone.

Marussia heeft toestemming van de FIA om deel te nemen aan de Formule 1, maar er is nog geen commercieel akkoord tussen Bernie Ecclestone en Marussia. Die overeenkomst is er wel tussen de andere teams en Ecclestone. De tijd dringt dus ...

“We zijn actief gesprekken aan het voeren met de houder van de commerciële rechten, maar op de dag van vandaag (donderdag) is er nog geen akkoord,” zei een woordvoerder van Marussia tegenover ESPN.

Vorige week liet John Booth, de teambaas van Marussia, reeds tegenover ESPN weten dat er onderhandeld werd en hij hoopte toen dat een akkoord niet meer veraf was.

Booth liet toen ook weten dat het voor Marussia geen drama zou zijn indien er geen akkoord bereikt wordt voor aanvang van de GP van Australië. Zolang er geen akkoord is krijgt Marussia immers geen deel van de inkomsten van de Formule 1.

“Het is niet essentieel voor Marussia. Het is belangrijk voor Bernie. Zonder een akkoord mag hij ons immers niet filmen,” zei Booth.

En het is maar de vraag hoe men een F1-race of kwalificatie op tv kan uitzenden zonder dat er ook maar ergens een F1-bolide van Marussia in beeld komt ...

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!


Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België