logo
 

Gelukkig Nieuwjaar !!!

Beste bezoeker,

2010 zit erop en 2011 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat u hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen u het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Voor 2011 wensen we jullie een fantastisch F1-seizoen, eentje dat minstens zo goed is als het voorbije seizoen. Een seizoen waarbij we ons hopelijk opnieuw mogen verheugen op een fel bevochten strijd voor de titel. Red Bull, Mercedes GP, McLaren en Ferrari wapenen zich alvast om deze bekroning in de wacht te slepen.

2010 zal herinnerd worden als het jaar waarin maar liefst vijf rijders aanspraak maakten op de titel. Het jaar waarin Vettel tijdens de laatste race de titel nog kon afsnoepen van Fernando Alonso. 2010 is ook het jaar waarin Michael Schumacher zijn fel besproken comeback maakte. Een comeback die niet echt succesvol kan genoemd worden. De Duitser hoopt alvast op beterschap in 2011.

Ook voor F1journaal.be was 2010 een erg mooi en succesvol jaar. Een jaar waarin het ganse team zich opnieuw voor de volle 100 procent heeft ingezet om u dagelijks van de laatste nieuwtjes te voorzien. Een jaar waarin we nog maar eens een record aantal bezoekers mochten verwelkomen.

Wij danken alle bezoekers voor hun vertrouwen en hopen dat wij u ook in 2011 opnieuw mogen verwelkomen.

Alle medewerkers van F1journaal.be wensen u alvast een Gelukkig Nieuwjaar!


Wenst u in 2011 ook mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië