Gelukkig Nieuwjaar !!!


Beste bezoeker,

2018 zit erop en 2019 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat je hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar.  Voor 2019 wensen we jullie alvast een schitterend en spannend F1-seizoen.

Het F1-seizoen 2018 stond voor Stoffel Vandoorne en McLaren jammer genoeg in het teken van opnieuw een erg moeilijk seizoen. De verhoopte grote stap vooruit werd met de nieuwe Renault-motor niet gezet en aan het einde van het seizoen moest Vandoorne plaats maken voor Lando Noriss. Vandoorne vond geen nieuw racezitje in de Formule 1 en maakte noodgedwongen de overstap naar de Formule E.

Wat de titelstrijd betreft zagen we Ferrari, na de stap vooruit in 2017, ook dit jaar een serieuze stap vooruit zetten. De kloof met Mercedes leek gedicht en Ferrari leek zelfs de overhand te halen. Uiteindelijk moesten Ferrari en Sebastian Vettel zich opnieuw gewonnen geven en zagen we Lewis Hamilton samen met Mercedes opnieuw wereldkampioen worden, zijn vijfde wereldtitel in de F1.

Ook voor F1journaal.be was 2018 opnieuw een fantastisch jaar. Net als de voorbije jaren wisten we opnieuw meer bezoekers te verwelkomen. Voor het zoveelste jaar op rij sneuvelde het bezoekersrecord, waarmee onze gestage en jarenlange groei blijft aanhouden.

Wijzelf van F1journaal.be blijven aangenaam verrast door de massale belangstelling van onze bezoekers voor het dagelijks F1-nieuws dat we brengen.

Daarvoor willen we jullie, de bezoekers opnieuw bedanken. Bedankt voor het vertrouwen en uiteraard hopen we dat we jou ook in 2019 vaak mogen verwelkomen. We zullen opnieuw ons uiterste best doen om jullie in 2019 op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuws uit de Formule 1.

Nu is het aftellen naar 17 maart 2019, wanneer in Melbourne met de GP van Australië de eerste race van het nieuwe F1-seizoen van start gaat, al zijn er uiteraard eerst nog de presentaties van de nieuwe F1-bolides en de twee wintertests in Barcelona.

Vanwege iedereen bij F1journaal.be wensen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Ook voor onze berichtgeving in 2019 zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Interesse om mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België