logo
 

Gelukkig Nieuwjaar !!!

01 januari 2014 — image

Beste bezoeker,

2013 zit erop en 2014 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat u hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen u het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Voor 2014 wensen we jullie net als de voorbije jaren een schitterend F1-seizoen. Het F1-seizoen 2013 stond in het teken van de Pirelli-banden, het zogenaamde testgate-schandaal met de bandentest die Mercedes uitvoerde, en uiteraard ook de dominante tweede seizoenhelft van Sebastian Vettel waarmee hij zich verzekerde van zijn vierde wereldtitel op rij.


Voor F1journaal.be was 2013 een fantastisch jaar. Opnieuw kende de website een aanzienlijke groei wat de bezoekers betreft, daar zal ook de samenwerking tussen F1journaal.be en Het Nieuwsblad / Sportwereld aan hebben bijgedragen. In de loop van 2013 is er immers een intensieve samenwerking ontstaan tussen F1journaal.be en Sportwereld waarbij wij als F1-website onze bijdrage leveren aan het F1-nieuws van Sportwereld.be.

In 2012 waren we reeds erg tevreden over het vertrouwen dat jullie, de bezoekers, telkens in ons stelden. De bezoekersaantallen waren uitermate goed en diverse records sneuvelden reeds in 2012. De voorbije jaren tekende F1journaal.be telkens een serieuze groei op in bezoekersaantallen en die lijn werd in 2013 op fantastische wijze doorgetrokken.

In 2013 sneuvelde het bezoekersrecord uit 2012 reeds in het begin van het F1-seizoen. Tijdens de eerste race van het seizoen werd het dagrecord uit 2012 naar de geschiedenisboeken verwezen. Amper een week later werd dat record echter al meteen aangescherpt (GP van Maleisië). Vervolgens kenden we over gans 2013 een schitterende groei van gemiddeld maar liefst +39,85% bezoekers. Een ongelooflijk resultaat!

Het bezoekersrecord dat tijdens het raceweekend in Maleisië gevestigd werd bevindt zich ondertussen echter ook al in de geschiedenisboeken. Op 30 december werd het verpulverd toen het nieuws bekend raakte dat Michael Schumacher zijn toestand na zijn ski-ongeluk verslechterde. Het nieuwe bezoekersrecord was maar liefst twee keer zo hoog als het bezoekersrecord dat tijdens de GP van Maleisië gevestigd werd. Een record dat onder droevige omstandigheden gevestigd werd maar ongetwijfeld lang onaantastbaar zal zijn.

F1journaal.be mocht over heel 2013 ruim 39,85% meer bezoekers verwelkomen dan in 2012. Een schitterend resultaat waarop we natuurlijk trots zijn.

Uiteraard willen wij al onze bezoekers bedanken voor het vertrouwen dat zij in F1journaal.be hebben. We hopen dat we jou ook in 2014 vaak mogen verwelkomen.

Alle medewerkers van F1journaal.be wensen je alvast een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Wens je in 2014 ook mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via , alle hulp is steeds welkom.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië