logo
 

Gelukkig Nieuwjaar !!!

01 januari 2016 —

Beste bezoeker,

2015 zit erop en 2016 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat je hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar.  Voor 2016 wensen we jullie alvast een schitterend F1-seizoen.

Het F1-seizoen 2015 stond in het teken van de dominantie van Mercedes en de tweede wereldtitel van Lewis Hamilton. Tegelijkertijd was er ook de heropstanding van Ferrari, terwijl Red Bull vooral de media haalde met haar zoektocht naar een competitieve motor. Een competitieve motor, daarvoor moest je het voorbije jaar alvast niet bij Honda zijn, al beloven de Japanners wel om in 2016 sterker voor de dag te komen. Het seizoen stond ook in het teken van Max Verstappen, die op 17-jarige leeftijd debuteerde in de Formule 1 en van zich liet spreken.

Triestig nieuws was er echter ook want Jules Bianchi overleed op 17 juli aan de gevolgen van zijn zware crash tijdens de GP van Japan in 2014. Heel de F1-wereld verkeerde in een diepe rouw.

Voor F1journaal.be was 2015 net als het jaar voordien opnieuw een fantastisch jaar. Net als in 2014 kende de website een aanzienlijke groei wat de bezoekers betreft. Over het ganse jaar 2015 mocht F1journaal.be 8,11% meer bezoekers ontvangen, waarmee het record uit 2014 werd verbroken. Een opmerkelijk resultaat, wetende dat we in 2014 uitzonderlijk veel bezoekers mochten verwelkomen, een jaar waarin het nieuws gedomineerd werd door het ski-ongeluk van Michael Schumacher en de zware crash van Jules Bianchi.

2015 was ook het jaar waarin de succesvolle samenwerking tussen F1journaal.be en Het Nieuwsblad / Sportwereld werd verder gezet. Meer zelfs, Mediahuis breidde de samenwerking nog verder uit. Halverwege dit jaar besloot men immers dat F1journaal.be op het vlak van F1-berichtgeving ook de websites van Gazet van Antwerpen, Het belang van Limburg en De Standaard zou ondersteunen.

Uiteraard willen wij al onze bezoekers bedanken voor het vertrouwen dat zij in F1journaal.be hebben. We hopen dat we jou ook in 2016 vaak mogen verwelkomen en doen ons uiterste best om jullie op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuws uit de Formule 1..

Vanwege iedereen bij F1journaal.be wensen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Ook voor onze berichtgeving in 2016 zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Interesse om mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië