Gelukkig Nieuwjaar !!!


Beste bezoeker,

2017 zit erop en 2018 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat je hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar.  Voor 2018 wensen we jullie alvast een schitterend en spannend F1-seizoen.

Het F1-seizoen 2017 stond voor ons Belgen in het tekenen van het eerste volledige seizoen van Stoffel Vandoorne bij McLaren. Het werd een moeilijk seizoen waarbij Vandoorne en teamgenoot Fernando Alonso geconfronteerd werden met een Honda-motor die nog steeds niet competitief en betrouwbaar genoeg was. Opnieuw een teleurstellend seizoen dus voor McLaren-Honda en na dit seizoen scheiden de wegen.

Tegen alle verwachtingen in kon Ferrari aan het begin van het seizoen 2017 de handschoen opnemen en de strijd aangaan met Mercedes. Na de zomerpauze liep het echter mis voor Vettel en de Scuderia. Hamilton en Mercedes profiteerden optimaal van de steken die Vettel en Ferrari lieten vallen en al in Mexico verzekerde Hamilton zich van zijn vierde wereldtitel in de F1.

Ook voor F1journaal.be was 2017 opnieuw een fantastisch jaar. Net als de voorbije jaren wisten we opnieuw meer bezoekers te verwelkomen, waarmee onze gestage en jarenlange groei blijft aanhouden.

In 2017 sneuvelde opnieuw het bezoekersrecord op jaarbasis, iets dat dus al enkele jaren op rij steeds het geval is. Ook wijzelf blijven verbaasd worden door de massale belangstelling van onze bezoekers voor het dagelijks F1-nieuws dat we brengen.

Daarvoor willen we jullie, de bezoekers opnieuw bedanken. Bedankt voor het vertrouwen en uiteraard hopen we dat we jou ook in 2018 vaak mogen verwelkomen. We zullen opnieuw ons uiterste best doen om jullie in 2018 op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuws uit de Formule 1.

Nu is het aftellen naar 25 maart 2018, wanneer in Melbourne met de GP van Australië de eerste race van het nieuwe F1-seizoen van start gaat.

Vanwege iedereen bij F1journaal.be wensen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Ook voor onze berichtgeving in 2018 zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Interesse om mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België