Gene Haas: “We keren terug naar onze kleuren, nu nog naar ons niveau”

07 februari 2020 — Gene Haas is verheugd dat zijn F1-team opnieuw terugkeert naar de oorspronkelijke kleuren. Hij hoopt na een zeer moeilijk jaar op een nieuwe start voor zijn team.

Het Amerikaanse Haas F1 team pakte iedereen in snelheid door gisteren als eerste de nieuwe wagen en nieuwe livery te onthullen. Na de zwarte livery van vorig jaar wordt er teruggekeerd naar de oorspronkelijk ‘Haas-kleuren’.

Naast een terugkeer naar de oude kleuren hoopt Gene Haas vooral ook dat zijn team ook kan terugkeren naar het competitieve niveau dat het vroeger haalde.

“Ik ben blij dat de nieuwe wagen opnieuw de gebruikelijke Haas Automation-kleuren heeft. Het is zeker en vast een livery waarmee men ons kan identificeren,” aldus Gene Haas.

“Ik hoop eerlijk gezegd dat de VF-20 ons terug naar het niveau van 2018 kan brengen, toen we vijfde in het kampioenschap eindigden.”

“2019 was een zeer zwaar seizoen voor ons. We zijn door een leerproces gegaan, eentje dat alle F1-teams op een bepaald moment moeten ondergaan.”

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België