“George Russell kan de race winnen, ik zou op hem wedden”

04 december 2020 — George Russell mag dit weekend bij Mercedes invallen voor Lewis Hamilton. Volgens zijn collega's zal het even aanpassen zijn maar ze verwachten wel dat hij de GP van Sakhir kan winnen."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@mercedesamgf1)

“Een podium op zijn minst, maar ik vermoed dat hij kans maakt om te winnen,” aldus Leclerc wanneer hij gevraagd wordt naar wat hij dit weekend van George Russell verwacht. “Het is erg optimistisch maar ik weet dat hij zeer goed is. Ik zou wedden dat hij wint.”

Ook Lando Norris, waarmee Russell samen met Charles Leclerc en Alex Albon tijdens de lockdown erg actief was op het vlak van virtueel racen, verwacht veel van de invalbeurt van Russell bij Mercedes.

“Ik denk dat hij de polepositie kan veroveren. Ik denk ook dat hij kan winnen,” aldus de McLaren-rijder.

“Als er een weekend is waarin Mercedes een kleiner voordeel heeft tegenover de rest dan zal het waarschijnlijk dit weekend zijn.”

“Hij zet de stap naar een team dat waarschijnlijk op het vlak van hun voordeel tegenover de rest de grootste uitdaging van het ganse jaar wacht. Het zal dan ook niet eenvoudig voor hem worden.”

“Ik weet echter hoe goed hij als rijder is, ook de andere rijders weten dat, net als dat ook Mercedes dat weet. Ik verwacht grootse dingen.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België