George Russell: “Niemand kan Lewis Hamilton vervangen”

02 december 2020 — Voor ons als Belgische F1-fans is het uiteraard jammer dat niet Stoffel Vandoorne de vervanger van Lewis Hamilton zal zijn maar George Russell is eens zo blij dat hij de kans krijgt om in de Mercedes F1-bolide te racen.

“Ik ben ongelooflijk dankbaar,” zei Russell op zijn sociale media naar aanleiding van de bekendmaking dat hij komend weekend Lewis Hamilton in de Mercedes F1-bolide zal vervangen.

“Er zijn ieder jaar weinig mensen die de kans krijgen om voor een F1-team te racen. Ik krijg de kans om voor twee teams te racen.”

“Ik wil eerst en vooral iedereen bij Williams enorm bedanken voor de kans die ik krijg. Ik mag dit weekend dan wel een ander racepak dragen, ik ben een Williams-rijder en zal hen blijven aanmoedigen.”

Russell is uiteraard zeer enthousiast dat hij de kans krijgt om in de beste F1-bolide op de startgrid te racen.

“Ik beschouw dit als een geweldige kans om van het beste team op de grid te leren en zelf een betere rijder te worden met meer energie en ervaring om Williams mee vooruit te pushen op de grid.”

Vervolgens was er ook nog een dankwoord richting Mercedes.

“Ik wil ook Mercedes enorm bedanken voor hun vertrouwen in mij,” aldus Russell.

“Niemand kan uiteraard Lewis vervangen, maar ik ga alles geven voor het team en dat van zodra ik in de wagen stap. Nog belangrijker is uiteraard dat ik hem een snel herstel wens.”

“Ik kijk enorm hard uit naar deze kans die ik krijg en kan niet wachten om het circuit op te gaan.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België