George Russell trekt uitspraken in: “Ik ben in 2021 een Williams-rijder”

11 december 2020 — George Russell benadrukt dat hij volgend jaar als rijder van Williams op de grid zal staan en hij trekt zijn woorden terug nadat hij gezegd had dat hij Toto Wolff ‘hoofdpijn’ had bezorgd na zijn debuut.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Williams Racing (@williamsracing)

Vorige week mocht George Russell invallen voor Lewis Hamilton en hij deed dat meer dan behoorlijk. Na de race stelde Russell dat hij hoopte dat hij Mercedes-teambaas Toto Wolff met zijn debuut ‘hoofdpijn’ had bezorgd voor 2022, of misschien wel eerder.

Hij kwam later wel terug op die stelling maar er is niet veel nodig om de geruchtenmolen aan te zwengelen in de Formule 1.

“Het was iets dat ik er gewoon uitgeflapt heb op dat moment,” aldus Russell. “Het is duidelijk dat het een emotioneel moment was maar uiteindelijk heb ik een contract en zal ik voor Williams uitkomen in 2021.”

“Mercedes is mijn management. Ik heb met hen een overeenkomst getekend in 2016 en zij zijn mijn managers. Ze hebben in me geïnvesteerd, ze hebben vertrouwen in mij en dat betekent een heleboel. Ik ben verbonden aan Mercedes, ik ben blij en heb alle vertrouwen in hun begeleiding.”

Daarmee drukt Russell de geruchten dat hij Valtteri Bottas zou vervangen bij Mercedes in 2021 de kop in.

Geschreven door Tom Schots

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België