logo
 

Gerard Lopez nieuwe teambaas bij Lotus

24 januari 2014 — Eric Boullier is niet langer de teambaas van Lotus, en wordt opgevolgd door voorzitter Gérard Lopez. image

Niet enkel bij de rijders worden veranderingen doorgevoerd door het team uit Enstone. Ook bij de teamleiding is het tijd voor verandering, althans dat vond teameigenaar Gérard Lopez. De Luxemburger neemt immers zelf het roer over van Eric Boullier als teambaas. Volgens de laatste geruchten zou Boullier de rol van teambaas bij McLaren overnemen van Martin Whitmarsh.

“Lotus is nooit bij de pakken blijven zitten. We staan dan ook voor een veelbelovend seizoen 2014 met een nieuwe wagen, nieuwe partners, en een nieuwe managementstructuur. De voorbije jaren hebben we samen enkele heel mooie dingen bereikt, en nu moeten we dit tempo weten aan te houden. We willen Eric dan ook heel erg danken voor zijn inzet en toewijding de afgelopen vier seizoenen. We zijn er van overtuigd dat we ook de komende jaren bij de topteams kunnen blijven horen.” aldus Lopez in een statement.

Lotus heeft in het tussenseizoen niet stilgezeten, want er werd ook meteen een nieuwe sponsor en partner bekend gemaakt. De Russische smartphoneproducent en verdeler van mobiele breedbanddiensten Yotaphone zal vanaf volgend seizoen op de E22 te zien zijn.

De E22 wordt gepresenteerd op de eerste dag van de tweede wintertest in Bahrein, op 19 februari. Daar zullen ook enkele nieuwe sponsors bekendgemaakt worden.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België