logo
 

Gerucht: drie mogelijke vervangers voor Raikkonen

10 juli 2013 — Het is Eric Boullier zelf die de namen van de mogelijke vervangers voor Kimi Raikkonen zou hebben uitgesproken. image

Als Kimi Raikkonen zou besluiten om toch naar Red Bull Racing te gaan, dan moet Lotus op zoek naar een vervanger, en snel, want de toprijders komen niet zomaar uit de lucht gevallen.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat het contract van Nico Hülkenberg vroegtijdig zou zijn ontbonden, door de financiële crisis waarin het Sauber-team zich momenteel bevindt. Lotus-teambaas Eric Boullier verklaart nu dat hij in gesprek is met Nico Hülkenberg, en dat de Duitser een optie is voor volgend seizoen.

De Hulk zou echter niet de enige te volgen piste zijn voor Lotus. Eerder werd ook Pastor Maldonado vernoemd bij het team uit Enstone, en Boullier zou ook al de naam van Paul Di Resta hebben vermeld. Di Resta was bij het begin van het seizoen niet te spreken over het feit dat McLaren over hem heen had gekeken om Lewis Hamilton te vervangen. Voor de Schot dient zich nu een nieuwe kans aan om naar een topteam te verhuizen, indien Kimi Raikkonen besluit om Lotus te verlaten aan het eind van dit seizoen.

De Fin is echter nog steeds keuze nummer één voor Lotus, en dus gaat het team weldra om de tafel zitten met Raikkonen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België