“Geweldig om terug bij de top te horen”

17 maart 2012 — Lewis Hamilton pakte vandaag op indrukwekkende wijze de polepositie. De voormalig wereldkampioen zette als één van de eerste in Q3 een tijd neer en die zou niet meer van de tabellen verdwijnen. Maar serieus nu: dacht Hamilton nu echt dat hij niet meer bij de top hoorde?

Volgens Hamilton is het een geweldig gevoel om terug bij de top van de formule 1 te horen. “Het is geweldig om hier terug te zitten en het seizoen zo goed te starten.” vertelt de McLaren-rijder die nog eens in het stoeltje van de polesitter mocht plaatsnemen. “Met Jenson (Button) op de tweede plaats is het zeker fantastisch.”

“Ik ben geweldig trots op het team, op het werk dat ze doen. Ze geven nooit op. Voor morgen denk ik dat het heel zwaar en spannend zal worden. Het belangrijkste zal zijn dat we de banden in het oog moeten houden, zeker als je van de ideale lijn afwijkt.”

Het is in ieder geval een mooie heropleving na een moeilijk seizoen vorig jaar. Hopelijk kan Lewis dit jaar zowel op als naast de baan zijn zaken op orde houden.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België