Glock begrijpt niet dat D’Ambrosio sneller is

08 oktober 2011 — Timo Glock moest tijdens de kwalificatie voor de GP van Japan zijn meerdere erkennen in onze landgenoot Jeorme D'Ambrosio en dat kwam hard aan bij de Duitser.

image

Glock en D’Ambrosio in een rechtstreeks duel live op tv, daarop verlekkerden zich de Duitse commentatoren van de zender RTL zich vanochtend op. Live gaven ze commentaar en schoot hun stem de hoogte in toen Glock zijn tijd verbeterde. Stil werd het toen D’Ambrosio over de finish kwam en de tijd van Glock verbeterde.

Ook Timo Glock zelf wist het even niet waar hij het had. De Duitser was verwonderd dat D’Ambrosio sneller was dan hem. Meer zelfs, Glock weet zelfs niet waardoor het zou kunnen komen.

“Mijn ronde was goed en ik was er zeer tevreden mee. Ik heb geen idee waar ik eventueel nog sneller zou kunnen rijden hebben,” zei Glock na afloop van Q1.

“Ik ben ook verrast dat de kloof met de wagens voor ons zo groot is. We hebben onze wagen van vrijdag op zaterdag ook niet verder kunnen ontwikkelen. Zoals reeds gezegd was ik erg tevreden over mijn ronde maar Jerome was net iets sneller.”

Dat belooft een leuk duel te worden tussen D’Ambrosio en Glock tijdens de GP van Japan.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België