logo
 

GP van België: beperkt aantal tickets beschikbaar gekomen

22 augustus 2017 — Er zijn enigszins onverwacht opnieuw tickets vrijgekomen voor het volledige raceweekend alsook de zondag van de GP van België.


De online verkoop van tickets voor de GP van België is op de website van de organisator, Spa Grand Prix, stopgezet. Wel is het nog mogelijk om aan het circuit zelf tickets te kopen. Tot dusver waren er enkel nog tickets voor de Stoffel Vandoorne-tribune en ‘bronze tickets’ voor vrijdag en zaterdag beschikbaar.

Nu de online verkoop is stopgezet blijkt dat er nog een zeer beperkte hoeveelheid tickets voor zondag en het volledige weekend beschikbaar is gekomen. Vermoedelijk heeft de organisatie die tickets opnieuw verkregen van andere officiële verkooppunten alsook fans waarvan de aankoop niet is doorgegaan.

Eerder werd reeds aangegeven dat de GP van België waarschijnlijk uitverkocht zal zijn. Snel zijn is dan ook de boodschap indien je nog tickets wenst voor het raceweekend van de GP van België. Al zal je daarvoor dus wel jouw tickets aan het circuit van Spa-Francorchamps moeten kopen.

Meer info: klik hier

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: GP van België

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië