logo
 

GP van Brazilië: Regen op komst,  de vraag is wanneer ?

27 november 2011 — Straks gaat de GP van Brazilië van start en dat het gaat regen is zo goed als zeker. De vraag is alleen wanneer het juist zal regenen en hoe hevig het zal regenen.

Veel rijders hopen op regen tijdens de race zodat ze daar eventueel van kunnen profiteren. Die regen lijkt quasi zeker op komst maar het is de vraag hoe sterk het zal regenen.

De kans op regen tijdens de race is gestegen tot zo’n 90 procent. De voorspellingen gaan enerzijds van regenbuien tot constante regen. Sowieso zal het in de namiddag (Braziliaanse tijd) regenen. Alleen wanneer het juist zal beginnen regenen is een onzeker. De maximumtemperatuur zal zo’n 20°C bedragen.

De rijders die uitblinken in regenraces zullen zich alvast in de handen wrijven. Laten we alvast Nico Rosberg en zijn handschoenen maar in het oog houden wanneer hij de pits verlaat (Draagt Nico Rosberg gele of zwarte handschoenen?).

De GP van Brazilië zorgde de voorbije jaren meermaals voor het nodige spektakel, zeker wanneer het regent. Het circuit is dan ook erg verraderlijk in dergelijke omstandigheden. Spanning verzekerd dus ...

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België