“GP van Hongarije kan alleen zonder fans doorgaan”

01 mei 2020 — Na de regeringsbeslissing in Hongarije dat evenementen met meer dan 500 personen op zijn minst tot midden augustus verboden zijn kan er van een GP van Hongarije alleen sprake zijn indien deze zonder fans plaatsvindt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door hungaroring_official (@hungaroring_official) op

De voorbije dagen waren er geruchten dat er op de Hungaroring eventueel twee races zouden plaatsvinden maar in Hongarije zullen ze ondertussen al blij zijn indien er op zijn minst al één race kan plaatsvinden en dat zonder fans.

In een reactie laat de organisatie van de Hungaroring weten dat ze het jammer vinden dat een F1-race eventueel enkel zonder fans kan doorgaan.

“Ons team heeft regelmatig contact gehad met de Formule 1 om een grand prix met fans te kunnen organiseren maar door deze beslissing is dat helaas niet meer mogelijk”, zo luidt het in een statement.

De gezondheid en het welzijn van alle medewerkers en iedereen in de Formule 1 primeert.

“We hebben steeds benadrukt dat we bereid waren om te werken aan een veilige oplossing waarmee we de volledige F1-familie in augustus op de Hungaroring zouden kunnen verwelkomen. Het is nu echter duidelijk dat een F1-race in Hongarije alleen nog maar achter gesloten deuren kan plaatsvinden.”

Laatste kans: Sakhir Grand Prix (RtAD) Spel 2020. Win 2.500 Euro met 5 Euro!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België