Grand Prix de France Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


Flinke opschudding na de Grand Prix van Canada. Sebastian Vettel krijgt een 5 seconden penalty voor ‘onveilig terugkeren op de baan’. Lewis Hamilton krijgt daarmee de overwinning in de schoot geworpen en de Duitser is duidelijk not amused. Zal Ferrari dit weekend revanche nemen?

Dat zal dan moeten gebeuren op het circuit van Paul Ricard tijdens de Grand Prix van Frankrijk. Ook is het interessant om te zien wat Max Verstappen kan met de nieuwe Honda-motor. Kan het gat met Mercedes en Ferrari gedicht worden? 

Klik hier om direct naar het Grand Prix de France Spel te gaan

Waarom meedoen aan een Fantasy Grand Prix de France Spel ?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.
- Win 2.500 Euro met het Grand Prix de France Race to Abu Dhabi Spel 3 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België