Grand Prix van Japan (RtAD) Spel 2018: Win 2.500 euro met maar 2,50 euro!


Het is aftellen geblazen. Nog maar vijf Formule 1-weekenden resteren er in 2018. Te beginnen met de Grand Prix van Japan. Een jaar geleden kwam Lewis Hamilton als eerste over de streep na een flink duel met Max Verstappen. Een dergelijk scenario is ook voor dit weekend niet uit te sluiten. Ferrari lijkt de laatste tijd niet in topvorm en dan kan Red Bull instappen. Zeker op een circuit als dat van Suzuka waar motorvermogen minder belangrijk is.

Waarom meedoen aan de Fantasy Formule Spel?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 2,50/5 euro en je krijgt een paar uur extra entertainment tijdens de race, en ook tijdens het puzzelen van jouw ideale F1 team!
- Het Japanese Grand Prix Spel 2018. Minimaal 400 euro aan prijzen!

Het Japanese Grand Prix (RtAD) Spel 2018 zal gaan starten op zondag 7 oktober 2018 om 7:10 uur.

U heeft een budget van 130 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Het Japanese Grand Prix (RtAD) Spel kost 2,50 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen voor het eindspel van de Race to Abu Dhabi. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

De prijzenpot van de Race to Abu Dhabi is 6.000 euro met een eerste prijs van 2.500 euro. Het minimaal te winnen bedrag is 25 euro

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België