GRATIS en betaald Giro d’Italia Spel - min. 20.000 euro aan prijzen!


Altijd al eens mee willen doen bij Zweeler maar getwijfeld over hoe leuk het is? Tijdens de Giro d’Italia kun je Zweeler uitproberen met het GRATIS Giro d’Italia spel 2019.

Iedereen die een account heeft mag 1 team maken in het gratis spel, dat exact dezelfde opzet heeft als het 15+5 spel met 20.000 euro aan prijzen (1e prijs van 2.500 Euro). Ook bij het gratis spel zullen er prijzen (in totaal 100 euro) te winnen zijn in de vorm van bonusgeld. Hiermee kun je vervolgens meedoen aan betaalde spellen.

Klik hier om direct naar het Giro d’Italia Spel (15+5)  te gaan met een prijzenpot van minimaal 20.000 euro. 
 
Klik hier om direct naar het GRATIS Giro d’Italia spel te gaan!
 
Waarom mee doen aan het Giro d’Italia Spel 2019? 

Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
Het kost maar 10 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 2.500 euro)! Er zijn 227 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Veel plezier!  
 
If you like sports, you will love Zweeler

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België