Gratis tickets of goedkoper naar het Autosalon 2019?

15 januari 2019 — Wil jij naar het Autosalon 2019 in Brussel? Wij geven je alvast enkele tips om kans te maken op gratis tickets, of om goedkoper naar het autosalon te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nog maar enkele uren om te profiteren van voordelige e-tickets voor de #BrusselsMotorShow! ߘ± Tickets en packs op ߑɰߏ¼ http://www.autosalon.be

Een bericht gedeeld door The Brussels Motor Show (@brusselsmotorshow) op

Als F1-fan zijn we natuurlijk ook geïnteresseerd in gewone wagens. Het autosalon is voor sommigen dan ook één van de belangrijkste events van het jaar. Wij lijsten enkele mogelijkheden op voor gratis of goedkopere tickets.

Wedstrijden / gratis tickets autosalon 2019:
- wedstrijd VAB: win één van de 150 duotickets

- In de januari-editie van Autogids en Autowereld kan je een gratis ticket terugvinden voor de nocturne van 21 januari 2018. Extra tip: Ga je met meerdere personen naar de nocturne, koop dan gewoon meerdere exemplaren.

- Ga naar je garagehouder in de buurt en vraag de autoverkoper vriendelijk om kaarten voor het autosalon. Heel wat concessiehouders hebben immers een voorraad kaarten die ze mogen uitdelen. Zeker wanneer je op het punt staat om een auto te kopen wil een verkoper je al eens sneller een gratis ticket geven.

- Ook heel wat banken en verzekeraars hebben gratis kaarten ter beschikking, hoor zeker eens wanneer je overweegt om een nieuwe wagen te kopen.

Geraak je niet aan een gratis ticket voor het autosalon? Dan hebben we nog onderstaande tips om met korting naar het autosalon te gaan.

Goedkoper naar het Autosalon 2019:
- Tot en met vandaag 15 januari geldt er 10 procent korting wanneer je online tickets koopt (13,50 euro per persoon)
- Koop een groepskaart voor minstens 15 personen online : 180 euro (12 euro per persoon) bij aankoop uiterlijk op 15 januari geldt ook hierop 10 procent korting (10,80 euro per persoon)

Klik hier voor de ticketinfo van het Autosalon 2019

Wij wensen je alvast veel succes en veel plezier op het autosalon in Brussel.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België