logo
 

Gratis tickets voor het Autosalon in Brussel?

13 januari 2016 — Wil jij naar het autosalon in Brussel? Wij geven je enkele tips om kans te maken op gratis tickets.


Als F1-fan zijn we natuurlijk ook geïnteresseerd in gewone wagens. Het autosalon is voor sommigen dan ook één van de belangrijkste events van het jaar. Wij lijsten enkele mogelijkheden op om gratis tickets te bemachtigen.

Een van de mogelijkheden is om naar de website van D’Ieteren te surfen. De distributeur van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche biedt via zijn website gratis tickets aan indien je het chassisnummer, en de datum van laatste inschrijving van je wagen invoert. Op het moment van het schrijven van dit artikel was het nog steeds mogelijk om tickets aan te vragen, al zal de voorraad uiteraard beperkt zijn. Klik hier en probeer het.

Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Trek bijvoorbeeld naar je garagehouder in de buurt en vraag de autoverkoper vriendelijk om kaarten voor het autosalon. Heel wat concessiehouders hebben immers een voorraad kaarten die ze mogen uitdelen. Daarnaast zijn er ook heel wat banken en verzekeringsmaatschappijen die een voorraadje tickets voor klanten hebben.

Wij wensen je alvast veel succes en veel plezier op het autosalon in Brussel.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië