logo
 

Grosjean: “Dit was één van mijn beste races”

18 november 2013 — Romain Grosjean finishte opnieuw op het podium, vlak voor Mark Webber. Het was volgens de Fransman één van zijn beste races ooit.

image
Grosjean startte van op de derde plaats en had nooit verwacht dat hij de strijd met één van de wagens van Red Bull zou kunnen aangaan. Uiteindelijk wist de Fransman Webber te verrassen bij de start en slaagde hij erin om de Australiër tijdens de rest van de race achter zich te houden. Daar was een serieuze inspanning voor nodig, maar Grosjean kijkt dan ook erg tevreden terug op zijn race in Austin.

“Tijdens onze strategische besprekingen voor aanvang van de race kwamen we tot de conclusie dat de derde plaats het hoogst haalbare resultaat zou zijn. Uiteindelijk werd ik tweede, tussen beide wagens van Red Bull,” aldus Grosjean. “We wisten dat de start cruciaal zou zijn en dat er dan een race zou moeten volgen die 100% was, zonder fouten. Het was één van mijn beste races van het seizoen.”

De teller van Grosjean staat na zijn tweede plaats op 132 punten en een zevende plaats in de wk-tussenstand. Dat staat in schril contrast met zijn prestaties van vorig seizoen. Toen stond Grosjean vooral bekend als brokkenpiloot.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België