Gene Haas bevestigt rijdersduo van het Haas F1 team in 2018

22 juli 2017 — Gene Haas heeft duidelijkheid gecreëerd over het rijdersduo van het Haas F1 team in 2018. Ook volgend jaar zullen Romain Grosjean en Kevin Magnussen immers voor de Amerikaanse renstal rijden.


Tijdens een interview met de officiële F1-site heeft de Amerikaan Gene Haas, eigenaar van de gelijknamige F1-renstal, duidelijkheid verschaft over het rijdersduo waarmee het Haas F1 team volgend jaar zal rijden. In tegenstelling tot heel wat andere teams zorgt Haas meteen voor duidelijkheid, los van de vele mogelijke bewegingen die er de komende maanden kunnen zijn op de rijdersmarkt.

“We zullen met dezelfde rijders racen als dit jaar,” antwoordde Gene Haas op de vraag van de officiële F1-website of hij ook aan het rondkijken is nu er zoveel op de rijdersmarkt beweegt. “Dat is een zekerheid. Gezien het feit dat we daardoor meer continuïteit hebben zou dat er ook voor moeten zorgen dat we dan beter zijn.”

Romain Grosjean behaalde tot dusver dit seizoen reeds 18 punten, teamgenoot Kevin Magnussen elf punten. Het Haas F1 team staat met haar 29 punten momenteel zevende in de wk-tussenstand, slechts vier punten achter Toro Rosso, en drie punten voor Renault.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België