Grosjean hoopt vorm te kunnen behouden

17 maart 2012 — Romain Grosjean heeft zijn herintrede in de formule 1 niet gemist. De Fransman start morgen als derde, achter de twee McLarens. Dat zou een teken kunnen zijn dat Lotus dit jaar wel eens competitief kan zijn. Zijn teammaat, Kimi Raikkonen, deed het minder en strandde op een achttiende plaats.

Grosjean kwam vier tienden tekort om de pole te veroveren, maar klaagt zeker niet. “Het is geweldig voor het hele team.” vertelde hij achteraf op de persconferentie. “Ik ben blij terug in de f1 te zittenen ik geniet er met volle teugen van.”
“In de wintertests ging het al goed en ik ben trots deel uit te maken van dit team. Er zijn een paar mensen die in mij geloofden en nu sta ik bijna aan de top. Ik hoop dat we dit tempo heel het seizoen kunnen volhouden en dan zal het een mooi verhaal worden dit seizoen. Als we elke race met updates kunnen komen kunnen we hopelijk helemaal bij de top geraken.”
Grosjean werd vorig jaar terug GP2-kampioen nadat hij drie jaar geleden werd bedankt voor bewezen diensten bij Renault. “Ik ben blij en trots om hier weer te kunnen zijn. Ik heb een moeilijke tijd doorgemaakt. We hebben de hele winter hard gewerkt om het beste uit alles te halen en nu staan we hier.”
“Morgen moeten we een goede race afwerken en het maximale uit de wagen halen en dat moeten we elke race doen.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België