Grosjean ondanks opgave in Australië: “Het was geweldig, dit geeft hoop voor de toekomst”

31 maart 2018 — Nee, dit enthousiasme viel niet te bespeuren bij Romain Grosjean toen hij moest opgeven in Australië. Een week later is de Fransman echter enthousiast over de situatie waarin het Haas F1 team zich bevindt.

#TBT to Easter Bunny ears in Bahrain! ߐ°

Een bericht gedeeld door Haas F1 Team (@haasf1team) op

Het Haas F1 team leek op weg naar een mooie dubbelen puntenfinish, mogelijks zelfs 22 punten en die zouden een boost gegeven hebben aan het Amerikaanse team. De realiteit volgde echter even later, toen Magnussen en Grosjean binnen op enkele minuten tijd allebei moesten opgeven.

Een week later blikt Romain Grosjean vol goede moed vooruit naar de GP van Bahrein, de tweede race op de F1-kalender. Grosjean is opnieuw een stuk enthousiaster en dat komt uiteraard door de competitiviteit die het Haas F1 team in Melbourne toonde.

“Het was geweldig, het was verbazingwekkend, en het geeft ons hoop voor de toekomst,” zegt Grosjean in de vooruitblik van het team naar de GP van Bahrein. “Ik geef liever op terwijl ik voor de vierde of vijfde plaats aan het strijden ben dan wanneer ik iedere race op de vijftiende plaats finish.”

“Nu moeten we uiteraard zien hoe het gaat op verschillende soorten circuits maar ik denk dat dit een zeer positieve start is. We kijken allemaal enorm uit naar de volgende race.”

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België