logo
 

Grosjean wilde financiële problemen Lotus niet uitsmeren

28 april 2014 — In tegenstelling tot Kimi Raikkonen, die openlijk te koop liep met de financiële zorgen van Lotus, ging Romain Grosjean niet publiek in op de situatie bij zijn werkgever. image

“Dat ging niet zoals we het zouden gewild hebben, maar ik heb altijd mijn mond gehouden in de media, want het waren mijn zaken. Kimi daarentegen lanceerde de hele zaak.” verklaart Grosjean.

De Fransman looft de teamgeest die heerst binnen het team uit Enstone. “Het was niet voor iedereen even makkelijk, en niet alles kon goedgemaakt worden, maar iedereen bleef samen. De teamspirit is er altijd geweest, en zelfs al liepen de zaken niet zoals we het zouden willen, toch zijn de resultaten steeds goed gebleken.”

Na het vertrek van Eric Boullier en een grondige financiële herstructurering binnen het team is Grosjean er van overtuigd dat zijn team nu, ondanks de tegenvallende resultaten op de baan, in betere vorm verkeert dan daarvoor.

“We hebben nu tenminste geen problemen meer zoals in het verleden. We werken allemaal zo hard als we kunnen, en als je twee redelijk succesvolle jaren achter de rug hebt is dat niet altijd even simpel. Iedereen doet echter alles wat hij kan om het team terug naar voor te brengen, zonder onnodig de schuld op iets of iemand anders te steken.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België