Guenther Steiner is zeurende Romain Grosjean beu: “Denkt hij dat ik het leuk vind?”

30 september 2020 — Ook tijdens het raceweekend in Rusland spuwde Romain Grosjean over de boordradio zijn gal over de Haas F1-bolide. Teambaas Guenther Steiner is het gezeur en geklaag van Grosjean nu echt beu.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Haas F1 Team (@haasf1team) op

“Met deze wagen kan je gewoon niets aanvangen, niets!” liet Romain Grosjean erg duidelijk over de boordradio verstaan. Daarna volgde ook nog een luide brul over de boordradio “Aaaahhh!!!”

“Het spijt me dat ik zo geïrriteerd ben maar ik ben echt pissed, bijna iedere bocht lijk ik op weg naar een ongeval, de balans van de wagen zit gewoon niet goed!”

Haas F1-teambaas Guenther Steiner vindt het goed dat Grosjean feedback geeft maar Steiner is er niet over te spreken dat Grosjean dit over de boordradio doet.

“Hij is op tv heel duidelijk over wat hij van onze wagen vindt, dat is goed voor hem. Hij praat er ook met jullie als journalisten erover. Ik denk dat hij wil dat jullie dat weten. Waarschijnlijk denkt hij dat het prettig voor mij is, dat ik het met hem er dan niet meer over moet hebben, dat ik alles meteen via tv kan aanhoren. Zo heb ik minder werk,” vertelt een erg sarcastische Guenther Steiner tegenover ‘Motorsport-Total.com’.

Steiner is de uitlatingen van Grosjean duidelijk beu en lijkt Grosjean nu al te waarschuwen voor het einde van het jaar.

“Misschien probeert hij ons op deze manier te ondersteunen in onze rijderskeuze. Dat gezeur (van Grosjean) hebben we al vaker gehoord, we weten ondertussen echt wel wat er mis is aan onze wagen,” besloot Steiner.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België