Gutierrez kondigt zijn vertrek bij het Haas F1 team aan

11 november 2016 — Esteban Gutierrez zal volgend jaar niet voor het Haas F1 team rijden, dat liet de Mexicaan zelf via de sociale media weten.


Het zat er al enkele weken aan te komen maar nu is het ook officieel, Esteban Gutierrez verlaat eind dit seizoen het Haas F1 team. Naar alle waarschijnlijkheid zal Gutierrez vervangen worden door de Deen Kevin Magnussen die momenteel nog bij Renault rijdt.

Toen Perez aankwam in Brazilië liet hij weten dat hij nog steeds hoopte op een contractverlenging bij het Haas F1 team. Enkele uren later volgde echter een mededeling van de Mexicaan via de sociale media.

“Beste vrienden, ik wil jullie laten weten dat ik volgend seizoen niet meer voor het Haas F1 team zal rijden,” aldus Gutierrez. “Ik wil het team en haar medewerkers, en in het bijzonder Gene Haas, bedanken voor de kans die ik heb gekregen om bij het team te racen. Ik wens hen alle succes toe. Er resten mij nog twee races en ik ga daarin mijn uiterste best doen en proberen te genieten.”

“Ik wil mijn fans en de mensen die mij steunen bedanken. Jullie zullen steeds een bijzondere plaats in mijn hart hebben.”

Gutierrez liet vervolgens weten dat hij hoopt om binnenkort zijn toekomstplannen bekend te kunnen maken.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België