Haas F1 team komt met statement over rijdersduo Mazepin-Schumacher

23 december 2020 — Het Haas F1 team is vandaag met een statement gekomen waarin men bevestigt dat het rijdersduo volgend jaar wel degelijk uit Mick Schumacher en Nikita Mazepin zal bestaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Haas F1 Team (@haasf1team)

Door zijn gedrag op en naast de baan kwam de positie van Nikita Mazepin bij het Haas F1 team onder druk te staan. Vooral een op Instagram verschenen video waarin hij een vrouw betast zorgde voor heel wat commotie (Nikita Mazepin biedt excuses aan nadat video opduikt waarin hij een vrouw betast).

Op de sociale media werd naar aanleiding van de video een initiatief ondernomen om het Haas F1 team aan te zetten om Nikita Mazepin zijn racezitje af te nemen en hem te vervangen door een andere rijder. Het Haas F1 team zag zich door de vele reacties genoodzaakt om te reageren met een statement.

In het statement stelt het Haas F1 team dat het rijdersduo in 2021 wel degelijk uit Mick Schumacher en Nikita Mazepin zal bestaan. Alle initiatieven op het internet en de sociale media ten spijt mag Mazepin dus zijn racezitje behouden.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België