logo
 

Haas: “Heel wat rijders kloppen bij ons op de deur”

31 juli 2018 — Volgens Guenther Steiner, de teambaas van het Amerikaanse Haas F1 team, zijn er heel wat rijders die interesse tonen om eventueel voor hen te rijden.

Een bericht gedeeld door Haas F1 Team (@haasf1team) op

De komende weken worden waarschijnlijk cruciaal voor het F1-rijdersveld in 2019. Na de bevestiging van Hamilton en Bottas bij Mercedes lijkt Daniel Ricciardo de volgende sleutelfiguur waarop het wachten is. Tegelijkertijd zijn er ook de vele geruchten en speculaties over de teams in het middenveld.

Ook voor het Amerikaanse Haas F1 team zijn het spannende weken. Waarschijnlijk zal Haas een optie lichten in het contract van Kevin Magnussen, maar Romain Grosjean zijn racezitje staat ongetwijfeld ter discussie.

Met de Ferrari-motor achterin de VF-18 staat de renstal momenteel mooi vijfde in het kampioenschap. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel interesse is van andere rijders.

“Ik zou niet zeggen dat wij aan het rondshoppen zijn maar er zijn heel wat rijders die bij ons komen aankloppen,” aldus Guenther Steiner, de teambaas van Haas. “Er zijn heel wat mensen die voor overduidelijke reden eens bij ons komen horen wat we aan het doen zijn. Indien iemand iets komt vragen wil dat daarom nog niet zeggen dat ze naar ons willen komen. Volgens mij vraagt men het soms gewoonweg om te weten waar anderen mee bezig zijn.”

“Na de zomerpauze zullen we beslissen wat we gaan doen. Momenteel denken we daar nog niet aan. Er zijn heel wat mensen die vragen stellen en het maakt deel uit van mijn job om de rijdersmarkt in de gaten te houden.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Kevin MagnussenRomain GrosjeanHaas

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië