Haas maakt zich geen zorgen over gebrek aan sponsors: “Resultaten zullen ze overtuigen”

28 februari 2016 — Gene Haas maakt zich geen zorgen over het gebrek aan sponsors op zijn wagens.


“Er zijn heel wat mensen die ons willen sponsoren maar ze zijn niet bereid om te betalen wat we willen!” antwoorde Gene Haas aanvankelijk toen hij werd aangesproken over het gebrek aan sponsors.

De VF-16 werd een week geleden aan het grote publiek voorgesteld, maar sponsors, daar was het met een vergrootglas naar zoeken. Opmerkelijk, zeker omdat je van het Haas F1 team verwacht dat ze als Amerikaans team geruggesteund zouden worden door enkele Amerikaanse sponsors. Dat is voorlopig dus echter niet het geval.

Volgens Gene Haas kan daar echter snel verandering in komen.

“We hebben momenteel nog geen product. We hebben nog niet iets dat we aan iemand kunnen verkopen. Ik denk dat de mensen bang zijn dat ze op een wagen komen te staan die hun naam ten schande maakt. Indien je een slecht figuur maakt dan wil men jou niet sponsoren. Ik heb er echter vertrouwen in dat we professioneel zullen overkomen en op een niveau zullen presteren waarbij de andere teams ons zullen respecteren. Dat moet er voor zorgen dat men gelooft in ons product en hen overtuigen ons te sponsoren,” klinkt het bij Gene Haas.

Of dat dan een Amerikaans bedrijf of product zal worden valt nog af te wachten.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Haas

Speel mee met het Grand Prix de Monaco Spel 2018. Win minimaal 400 Euro aan prijzen! ​

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië