logo
 

Haas presenteert eerste F1-bolide in de pitstraat

27 januari 2016 — Het Haas F1 team zal haar eerste F1-bolide niet op een speciale manier presenteren maar gewoon in de pitstraat.


Net als Red Bull, Williams en Manor presenteert het Haas F1 team haar wagen op 22 februari. Voor het Haas F1 team is het echter een extra bijzonder moment want het presenteert dan haar allereerste F1-bolide. Toch zal aan dat bijzonder moment geen extra speciale presentatie verbonden zijn.

De presentatie van de allereerste Haas F1-bolide zal immers gewoon in de pitstraat van het Circuit de Catalunya plaatsvinden.

“Ons plan is om een eenvoudige, simpele ‘launch’ te hebben. We hebben voorlopig 7.50 uur als tijdstip geprikt om de auto te tonen voor de garage van het team in de pitstraat van het Circuit de Catalunya”, aldus een woordvoerder van het Haas F1 team tegenover GPUpdate.

Gisteren toonde het Haas F1-team al een zogenaamd showmodel van haar F1-bolide, al is dat nog niet representatief voor haar definitieve wagen. Een eventuele naam of kleur voor de wagen is ook nog niet bekendgemaakt.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België