Haas: “We kunnen met de grote jongens meedoen”

25 maart 2016 — Tijdens haar debuut behaalde het Haas F1 team meteen een zesde plaats en haar eerste punten, een mentale opsteker van formaat.


Romain Grosjean en het Haas F1 team wisten optimaal te profiteren van de onderbreking tijdens de race om nieuwe banden te laten monteren en richting de zesde plaats te rijden. Voor het Haas F1 team was het meteen een mentale opsteker en bij de renstal hopen ze nu om verder mee te kunnen strijden met de ‘grote jongens’.

“We hebben de race niet gewonnen maar werden wel mooi zesde. Ik denk dat dit aantoont dat we over een team beschikken dat met de grote jongens kan meedoen,” aldus Gene Haas. “De mensen die bij Haas werken zijn fantastisch en dit resultaat is een morele boost voor het team.”

“Onze jongens hebben nu heel wat vertrouwen in wat ze doen en voor wie ze werken. Ze staan echt achter de rijders. De wagens zijn snel en we beschikken over goed materiaal. Ik denk dat we het volgend jaar echter zeer, zeer goed gaan doen.”

Na de zesde plaats in Melbourne is het dan ook maar de vraag waar de ambities voor de tweede race van het seizoen in Bahrein liggen.

“We werden zesde daar, waarom zouden we niet voor de vijfde plaats gaan? We zullen zien,” besluit Gene Haas.

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België