logo
 

“Hamilton bevindt zich in een crisis, wanneer wordt hij wakker?”

17 april 2018 — Jacques Villeneuve heeft opnieuw zijn ongezouten mening gegeven en deze keer was dat over wereldkampioen Lewis Hamilton.

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

Lewis Hamilton kende geen al te best seizoensbegin. Mercedes en Hamilton wisten tijdens de eerste drie races geen enkele keer te winnen. De Brit lijkt er wat moedeloos van te worden en reageert bij momenten erg gelaten.

“Hamilton zit in een crisis en verliest punten voor het kampioenschap,” vertelt Villeneuve tegenover ‘Sky Italia’. “Ik denk dat heel Mercedes zich in een crisis bevindt. Nu moeten ze op Bottas inzetten, iemand die niet echt een rijder voor het kampioenschap is.”

“Na zijn indrukwekkende kwalificatie in Melbourne is Lewis niet meer in staat om goed met de wagen te rijden. Zoiets is zorgwekkend.”

Volgens Villeneuve beleeft Hamilton momenteel een moeilijke periode, en typisch voor de Brit is dat hij erg veel moeilijkheden ondervindt wanneer het niet helemaal volgens zijn zin verloopt.

“We zagen vorig jaar al dat hij erg veel verliest wanneer hij zich in een crisis bevindt. Hij valt terug in de races, hij valt in slaap, hij is niet echt agressief. We zullen moeten zien wanneer hij opnieuw ontwaakt,” besluit de wereldkampioen van 1997.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België