Hamilton blijft gefrustreerd achter

16 maart 2014 — De seizoensstart van Lewis Hamilton eindigde op een sisser met een opgave in Melbourne. image

De Brit had op zaterdag dan nog alle redenen om gelukkig te zijn, op zondag veranderde die vreugde al gauw in verdriet. Een slechte start luidde het begin in van een race om snel te vergeten. Na enkele ronden moest Hamilton met zijn Mercedes richting pitstraat rijden, om vervolgens niet meer terug de baan op te komen.

Er was echter even een moment van twijfel, want na de melding om de pits op te zoeken, werd Hamilton aangemaand om toch op de baan te blijven. Eén ronde later was het dan toch over en uit voor de wereldkampioen van 2008. Deze opgave werd door de overtuigende zege van Nico Rosberg nog wat zuurder gemaakt.

“Van zodra we startten, voelde ik dat ik veel minder vermogen had dan anders. Ze vroegen me om binnen te komen, maar ik antwoordde dat ik nog verder kon rijden. Uiteindelijk kon ik toch niets anders meer doen dan binnenkomen.” verzucht Hamilton.

“Ik denk nu vooral aan al het werk dat hierin is gestoken door de mensen in de fabriek, aan alle stressvolle dagen en nachten. Het zag er zo goed uit voor ons, en als je dan een probleem krijgt, is het voor iedereen zuur. Maar we zullen zeker terugslaan!”

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België