logo
 

“Hamilton en Rosberg vormen het perfecte koppel”

12 januari 2016 — Volgens Mercedes-baas Dieter Zetsche vormen Lewis Hamilton en Nico Rosberg het perfecte koppel in de F1.


Op het vlak van de resultaten heeft Zetsche ongetwijfeld gelijk want Hamilton en Rosberg zorgden er samen voor dat Mercedes voor het tweede jaar op rij wereldkampioen werd in de F1. Hamilton werd opnieuw wereldkampioen en Rosberg vice-kampioen.

“Zo lang Lewis races blijft winnen en de rest van zijn leven georganiseerd krijgt, zo lang alles binnen de normen en waarden van Mercedes valt, is alles goed,” aldus Zetsche tegenover ‘Auto Express.’ “Wanneer je naar het belang van zijn persoonlijkheid op de sociale media kijkt, met meer dan 12 miljoen volgers enz., wat kan je dan meer wensen dan een rockster? Hij is de snelste op de baan en dat is perfect.”

“Tegelijkertijd hebben we ook nog die kerel in de andere wagen, die even snel is en een andere levensstijl heeft met een family en een kind. Ze zijn elkaars tegenpolen en ik denk dat we veel geluk hebben om hen in ons team te hebben, ze vormen het perfecte koppel,” besluit Zetsche.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Lewis HamiltonNico RosbergMercedes

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België