Hamilton: “Geen idee of Vandoorne wereldkampioen zal worden”

21 november 2017 — Tijdens een interview met 'Sporza' werd Lewis Hamilton gevraagd wat hij vindt van onze landgenoot Stoffel Vandoorne.


Sammy Neyrinck had voor Sporza een exclusief interview met kersvers viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. Tijdens het interview polste Neyrinck naar Hamilton zijn toekomstplannen maar hij werd ook gevraagd naar wat hij over onze landgenoot Stoffel Vandoorne denkt.

Zo werd Hamilton gevraagd of hij in Stoffel Vandoorne een toekomstig wereldkampioen ziet.

“Dat kan ik moeilijk zeggen over andere rijders,” antwoordde Hamilton tegen Sammy Neyrinck. “Ik weet niet zoveel over hem of over zijn carrière. Ik weet wel dat hij de voorbije jaren goed gereden heeft. Zeker zijn huidige seizoen is heel knap, maar om te zeggen dat hij wereldkampioen kan worden… ik heb geen glazen bol.”

Hamilton werd vervolgens gevraagd welk advies hij heeft voor Vandoorne.

“Dat heeft hij niet nodig. Hij heeft het al tot in de Formule 1 geschopt. En Fernando Alonso is zijn ploegmaat, dan hoef ik hem zeker geen advies te geven (lacht). Hij heeft Alonso al meer dan eens geklopt.”

Hamilton weet blijkbaar dan toch net iets meer over onze landgenoot dan dat hij aanvankelijk wou toegeven. Veel contact zal er tussen Vandoorne en Hamilton dit seizoen nog niet geweest zijn, al hopen McLaren en Vandoorne daar komend jaar uiteraard wel verandering in te brengen.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België