Hamilton: “Ik ben sterker dan ooit”

09 maart 2015 — Wereldkampioen Lewis Hamilton is volledig klaar voor het nieuwe F1-seizoen, een seizoen waarin hij zijn wereldtitel absoluut wil verlengen.


Hamilton won na een zware titelstrijd met teamgenoot Nico Rosberg en dat heeft hem naar eigen zeggen alleen maar sterker gemaakt, vooral ook op mentaal vlak. Ook door de (zoveelste) breuk met Nicole Scherzinger is hij mentaal alleen maar sterker geworden.

“Ik heb een mentale attitude ontwikkeld die ondoordringbaar is,” aldus de Brit. “Natuurlijk gebeurde het de voorbije jaren wel dat mijn leven beïnvloed werd door een breuk.”

“Natuurlijk is het niet eenvoudig. Ik draag ook nog steeds de mentaliteit van vorig jaar mee, maar ik bevond mij reeds eerder in dergelijke situatie en voel me sterker dan ooit tevoren. Het zal dan ook geen probleem vormen.”

Hamilton is ook nog volop aan het onderhandelen met Mercedes voor een nieuw contract. Die onderhandelingen bevinden zich naar eigen zeggen in de laatste fase en een contractverlenging zit er dus aan te komen.

“Hopelijk bevinden we ons in de laatste fase. Ik weet niet wat de timeline is. We gaan echter niet overhaast te werk maar we zitten wel in de laatste fase,” besluit Hamilton.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België