Hamilton: “Ik bevond mij vandaag in niemandsland”

15 april 2018 — Ondanks dat hij zijn achterstand in de wk-tussenstand vandaag kon verkleinen houdt Lewis Hamilton geen goed gevoel over aan de GP van China. De Brit was vandaag immers opnieuw niet snel genoeg om mee te kunnen strijden voor de overwinning.


“Ik bevond mij in niemandsland vandaag, ik had geen snelheid. Ik probeerde gewoon vast te houden wat ik had,” blikte Hamilton terug op zijn race. “Ik reed op de oudere bandenset en ik zat er gewoon door.”

Ondanks een tegenvallende race heeft Hamilton zijn achterstand in de wk-tussenstand op Sebastian Vettel toch weten te verkleinen. Dat komt uiteraard door de aanrijding tussen Verstappen en Vettel maar de Brit houdt geen goed gevoel over aan vandaag.

“Ik weet niet wat ik er van moet vinden. We hebben overduidelijk een moeilijk gevecht voor ons liggen, niet alleen wat mezelf betreft maar voor het ganse team.”

“We presteren ondermaats. Gisteren en vandaag waren wat mij betreft een ramp. Ik moet er dan ook voor zorgen dat we terug op ons normaal niveau presteren, anders zullen er nog waardevolle punten verloren gaan. Ik ben echter blij dat we door enkele incidenten in de strijd kunnen blijven.”

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België